dijous, 25 d’octubre del 2012

Gran Criança Sant Bonaventura


    
El 3 de octubre de 2012 los alumnos de física y química de 4º de ESO intentaron hacer vino casero.
En el pensamiento de todos los compañeros estaba la idea que el vino acabaría convirtiéndose en vinagre en vez de vino. Pero después de 21 días exactos los alumnos han ido a ver su gran y primera obra maestra pensando que había sido un fracaso pero se equivocaron. Ha sido todo un éxito, el vino tenía un gran aroma a fruta y un gran color.
Todo esto ha sido posible gracias a la profesora de física y química Miquela que en ningún momento tuvo la idea de que lo hacíamos mal.



El 3 d’Octubre de 2012 els alumnes de física i química de 4t d'ESO van provar a fer un experiment mai provat, el de fer vi casolà. El pensament de tots aquests alumnes era que el vi s'acabés convertint en vinagre en comptes de vi. Però després de 21 dies exactes els alumnes han anat a veure la seva gran i primera obra mestre pensant que havia estat un fracàs però es van equivocar, ha estat tot un èxit, el vi tenia un gran aroma a fruita i un gran color.
  Tot això ha estat possible gràcies a la professora de física i química Miquela que en cap moment va tenir la idea que ho fèiem malament.



The students of physics and chemistry of 4th ESO have tried an experiment. They have made homemade wine. The thought of all those students was that the wine will become vinegar instead of wine because the material obtained was not suitable for such experiments. But after 21 the students realized they were wrong.It has been a success. The wine has a great colour and a very fruity fragrance.
 All this has been possible thanks to the physics and chemistry teacher Miquelay who had never had the idea that we did somenthing wrong.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada