El 3 de octubre de 2012
los alumnos de física y química de 4º de ESO intentaron hacer vino
casero.
En el pensamiento de
todos los compañeros estaba la idea que el vino acabaría
convirtiéndose en vinagre en vez de vino. Pero después de 21 días
exactos los alumnos han ido a ver su gran y primera obra maestra
pensando que había sido un fracaso pero se equivocaron. Ha sido todo
un éxito, el vino tenía un gran aroma a fruta y un gran color.
Todo esto ha sido
posible gracias a la profesora de física y química Miquela que en
ningún momento tuvo la idea de que lo hacíamos mal.
El 3
d’Octubre de 2012 els alumnes de física i química de 4t d'ESO van
provar a fer un experiment mai provat, el de fer vi casolà. El
pensament de tots aquests alumnes era que el vi s'acabés convertint
en vinagre en comptes de vi. Però després de 21 dies exactes els
alumnes han anat a veure la seva gran i primera obra mestre pensant
que havia estat un fracàs però es van equivocar, ha estat tot un
èxit, el vi tenia un gran aroma a fruita i un gran color.
Tot
això ha estat possible gràcies a la professora de física i química
Miquela que en cap moment va tenir la idea que ho fèiem malament.
The students
of physics and chemistry of 4th ESO have tried an experiment. They
have made homemade wine. The thought of all those students was that
the wine will become vinegar instead of wine because the material
obtained was not suitable for such experiments. But after 21 the
students realized they were wrong.It has been a success. The wine has
a great colour and a very fruity fragrance.
All
this has been possible thanks to the physics and chemistry teacher
Miquelay who had never had the idea that we did somenthing wrong.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada