dimarts, 26 de març del 2013

Xerrada amb Miquel Piris




Quan ens van dir que divendres vendria un periodista de TV3, que havia estat alumne de la nostra escola, per fer-nos una xerrada, únicament em vaig alegrar perquè perdríem classe, ja que no m’esperava res més que un home parlant davant un grup d’avorrits alumnes que l’únic que volien era que acabessin les classes per anar-se a casa.

Anava molt equivocat, doncs a mi i a quasi tots els alumnes ens va resultar molt agradable passar una estona escoltant en Miquel. Va començar explicant una mica la seva vida laboral i ho va acompanyar amb alguns vídeos on apareixia. Va ser especialment graciós veure el càsting que va haver de passar per entrar a TV3; però més tard es va convertir més bé en un debat d’opinions d’allò més interessant sobre temes d’actualitat (evidentment, la política, economia...). Després ens va mostrar també un dels programes d’una sèrie de televisió on era reporter, Quèquicom, molt interessant, per cert.

En definitiva, una experiència d’allò més instructiva, divertida i dinàmica que es podria repetir sovint. Agrair a en Miquel el temps que ens va dedicar, i desitjar-li que tot li vagi tant bé com fins ara. Ens vam quedar amb ganes de més!

Adrià Speck

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada